Kako tehnička analiza može unaprijediti Vaše trgovanje - Obogatio sam se koristeći ovu metodu i sad zarađujem preko $10,000 mjesečno.
More information
Matko Jurić

Tehnička Analiza u Binarnim Opcijama

Kao trgovac binarnim opcijama morate predviđati buduća kretanja cijena dobara. U redovnom trgovanju postoje različiti načini kako se to može postići, ali najpoznatija je fundamentalna analiza.

Ova metoda proučava zaradu, dividende, nove proizvode, istraživanja i sl. nekog dobra. Nažalost, fundamentalna analiza nije primjenjiva u binarnim opcijama. Jedini način kako ćete postati uspješan trgovac binarnim opcijama je korištenje tehničke analize.

Kako tehnička analiza može unaprijediti Vaše trgovanje

Što više skratite vremensko razdoblje, to se cijena dobra kreće slučajnije i nepravilnije. Ta kretanja više nisu pod utjecajem osnovnih, fundamentalnih razloga već su rezultat slučajnih, nepredvidljivih događaja koji utječu na odnos ponude i potražnje.

Netko može poželjeti kupiti dionicu jer ima viška novaca, netko drugi je želi prodati jer mu novac treba. Takvi događaji nisu uvijek logični i previše su slučajni da bi se mogli predvidjeti.
Trgovci su stoga došli do načina kako da se nose sa jedinstvenim izazovima slučajnih promjena cijena: Tehnička analiza.

Tehnička analiza se bazira na tri temeljne pretpostavke o tržištu i kretanju cijena:

1. Tržišna kretanja sve uzimaju u obzir i uključuju u cijenu

Cijena već odražava sve bitne informacije koje utječu na cijenu nekog dobra. Zbog toga nije važno poznavati osnovne, fundamentalne informacije o dobru. Analizirajući cijenu, trgovac može doznati što investitori misle o dobru te u kojem smjeru će se kretati cijena u budućnosti.

2. Cijene se kreću u trendovima

Tehnički analitičari vjeruju da se cijene kreću u trendovima. Trendovi su cikcak pokreti u određenom smjeru, da li gore, dolje ili postrance. Tijekom različitog vremenskog perioda neko dobro može proći kroz više trendova u isto vrijeme, često čak i kroz trendove u različitim smjerovima.

3. Povijest ima tendenciju ponavljanja

Treće, investitori će ponoviti ponašanje investitora prije njih. To znači da, iako su tržišna kretanja slučajna i iracionalna, može ih se predvidjeti ukoliko trgovac uoči uzorke i iz njih izvuče prave zaključke. Dva rezultata ove pretpostavke su trend analiza i obrasci svijećnjaka.

Drugim riječima, tehnički analitičari ignoriraju pitanje zašto će se cijena kretati prema gore ili prema dolje. Umjesto toga se fokusiraju na jednostavnu izjavu da su se slična kretanja cijena događala i ranije te da su u većini slučajeva izazvala sličan rezultat. Stoga trgovac može pretpostaviti da će se isti rezultat ponoviti i ovoga puta, te investirati u tu pretpostavku.

Dobro investiranje, pogotovo u takvom kratkom vremenskom razdoblju kao što je slučaj sa binarnim opcijama, je doslovce nemoguće bez tehničke analize. Zbog toga svaki novi trgovac mora uložiti mnogo vremena kako bi savladao osnove tehničke analize. Svaka uspješna strategija trgovanja binarnim opcijama mora biti bazirana na tehničkoj analizi.

Zašto fundamentalna analiza ne radi sa binarnim opcijama

Dok fundamentalna analiza može predvidjeti da li će cijena nekog dobra rasti ili padati u razdoblju od sljedećih nekoliko godina, ona ne može predvidjeti da li će cijena ovog trenutka rasti ili padati. Čak i kada ima nove vijesti, fundamentalna analiza ne može predvidjeti koliko će budući rast profita utjecati na rast cijene dionice danas, na primjer.

To znači da Vi kao trgovac binarnim opcijama morate odbaciti sve klasične pretpostavke o trgovanju dionicama preko odbora. Ne možete nikad predvidjeti rast cijena dionica samo zato jer poduzeće ima odlične proizvode i lojalnu bazu potrošača u porastu. Takve stvari neće utjecati na cijenu dionice u vremenskom roku koje je relevantno za binarne opcije.

Kao što možete vidjeti ako pogledate kako se cijene dionica kroz povijest kolebaju, čak će i najbolje dionice imati periode opadanja cijena, a čak i najgore dionice će imati periode kada su im cijene u porastu.Start now

Zaradite novac u tri laka koraka!

Moja metoda ne može se koristiti svugdje. Većina banki i trgovatelja ne zna o čemu se radi. A čak i kad znaju za nju, ne bi ju nikad, ni pod kojim uvjetima, dali običnim ljudima. Zato je važno izabrati pouzdanog licenciranog brokera koji će Vam dopustiti da zaradite novac. Ovo su moja dva omiljena brokera. Registrirajte se kod jednog od njih - ili čak kod oboje. Oba nude besplatne savjete, video tutorijale i osobnog savjetovatelja - potpuno besplatno.

Isprobajte strategiju s demo verzijom:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Moderan broker s malim zahtijevanim minimalnim ulogom
Moj brzi savjet: Broker omogućuje neprekidno trgovanje, uključujući i vikend, s trgovanjima za samo 1 dolar
Minimalni depozit: $10
 

  HighLow

Highlow Markets Pty Ltd
Licencirani australski broker koji nudi trgovanje s parovima valuta i indeksima. Idealni su za nešto iskusnije trgovatelje.
Moj brzi savjet: Kontaktirajte njihovu podršku i dat će vam demo račun gdje možete sve isprobati s $10000 virtualnog novca.
Minimalni depozit: $50
 
 


  Katarina (89.111.244.*) napisao

Pitanje

Možete li mi objasniti o kakvoj metodi se radi. Unaprijed zahvaljujem

  Marko (78.3.149.*) napisao

Bok!

Bok! Ja zelim započeti YouTube gaming kanal na engleskom jeziku. Zato sto vidim da su vise gledaniji engleski videi. Ali ja sad neznam sta sve trebam da pocnem . Cime da snimam i kako!?? Dali mi mozes pomoći?.

  vinko (31.147.118.*) napisao

Stranice za vježbu - besplatno    IQ option

Kada se registriram u demo verziji, da li isto sve funkcionira i za stvarni račun? Da li se može trgovati u kasnijim večernjim satima i vikendom? Gdje se namjesti dužina trgovanja (1min i sl.)

  Lyli (144.2.110.*) napisao

Ma,samo hvala    Etoro

Lega,hvala skro sam sve skuzila
Super objasnjavas.
Ako budem i ja dobitnik,pravim ti strudlu od sedam kila germe ,)))

  Natasa (91.150.111.*) napisao

Obogatio se preko interneta

Koja vrsta posla je u pitanju?

  Marko (141.136.255.*) napisao

Re: Obogatio se preko interneta - Natasa    www.libertex.com

Trenutno zarađujem oko 3,000 eur mjesecno online ali bih htio to udvostruciti nagodinu, moze pomoc, imam para ulozit cu

  ola (46.33.192.*) napisao

pomoc    binamo

koja platforma je najbolja za trgovanje binarnim opcijama na srpskom ili hrvatskom jeziku.... na binamo platformi sam trgovala, al nestala mi je ikonica na kojoj sam mogla da pratim protok vremena od pocetka do kraja trgovine. da li mogu da je vratim na platformi i kako. pokusala sam na olymp trend...svidja mi se platforma, ali je na engleskom....ne ynam da li i kakva je iq platforma i da li je na engleskom

  Darko Peric (212.200.247.*) napisao

Problem sa početnim ulaganjem    Www.etoro.com

Pozdrav imam veliki problem pokusavam da uplatim novac na depozitni fond e toro platforme ali stalno mi odbijaju moju debitnu karticu visa electron .Pa ti meni reci koje sve vrste visa kartice e toro prihvata .

  zorica zimonjic (109.92.144.*) napisao

kako zaraditi novac od kuce s metodom koju bilo tko moze koristiti

pozdrav Matko, po prvi put se susrecem sa ovim i znam da moze da funkcionise, odnosno da se zaradi novac, molila bih te da mi ako mozes objasnis onako kako si ti to uradio, postupno, hvala unapred i pozdrav.

  ivana (62.4.55.*) napisao

pitanje saradnja molba    https://binomo.com/en/trading

Sada sam videla vasu opciju za uspesno poslovanje
molim vas za pomoc u smislu da li dobro obavljam potrebne stvari
nisam sigurna da li dobro razumem sta treba da se radi

  Antun Suvalj (146.120.10.*) napisao

informacija    [email protected]

imam 25 godina iz bosne sam i nemam posla trenutno pa me je zanimala ta tvoja metoda posto si napisao da je besplatna sta trebam da uradim da dodjem do novca i kako ako mozes da mi objasnis u detalje

Svi komentari (na novoj stranici)
 
 
 

 Dodajte novi komentar!

Pitajte bilo što ili podijelite svoje iskustvo
Primiti ćete detaljne upute na vaš e-mail.