Kako tehnička analiza može unaprijediti Vaše trgovanje - Obogatio sam se koristeći ovu metodu i sad zarađujem preko $10,000 mjesečno.
More information
Matko Jurić

Tehnička Analiza u Binarnim Opcijama

Kao trgovac binarnim opcijama morate predviđati buduća kretanja cijena dobara. U redovnom trgovanju postoje različiti načini kako se to može postići, ali najpoznatija je fundamentalna analiza.

Ova metoda proučava zaradu, dividende, nove proizvode, istraživanja i sl. nekog dobra. Nažalost, fundamentalna analiza nije primjenjiva u binarnim opcijama. Jedini način kako ćete postati uspješan trgovac binarnim opcijama je korištenje tehničke analize.

Kako tehnička analiza može unaprijediti Vaše trgovanje

Što više skratite vremensko razdoblje, to se cijena dobra kreće slučajnije i nepravilnije. Ta kretanja više nisu pod utjecajem osnovnih, fundamentalnih razloga već su rezultat slučajnih, nepredvidljivih događaja koji utječu na odnos ponude i potražnje.

Netko može poželjeti kupiti dionicu jer ima viška novaca, netko drugi je želi prodati jer mu novac treba. Takvi događaji nisu uvijek logični i previše su slučajni da bi se mogli predvidjeti.
Trgovci su stoga došli do načina kako da se nose sa jedinstvenim izazovima slučajnih promjena cijena: Tehnička analiza.

Tehnička analiza se bazira na tri temeljne pretpostavke o tržištu i kretanju cijena:

1. Tržišna kretanja sve uzimaju u obzir i uključuju u cijenu

Cijena već odražava sve bitne informacije koje utječu na cijenu nekog dobra. Zbog toga nije važno poznavati osnovne, fundamentalne informacije o dobru. Analizirajući cijenu, trgovac može doznati što investitori misle o dobru te u kojem smjeru će se kretati cijena u budućnosti.

2. Cijene se kreću u trendovima

Tehnički analitičari vjeruju da se cijene kreću u trendovima. Trendovi su cikcak pokreti u određenom smjeru, da li gore, dolje ili postrance. Tijekom različitog vremenskog perioda neko dobro može proći kroz više trendova u isto vrijeme, često čak i kroz trendove u različitim smjerovima.

3. Povijest ima tendenciju ponavljanja

Treće, investitori će ponoviti ponašanje investitora prije njih. To znači da, iako su tržišna kretanja slučajna i iracionalna, može ih se predvidjeti ukoliko trgovac uoči uzorke i iz njih izvuče prave zaključke. Dva rezultata ove pretpostavke su trend analiza i obrasci svijećnjaka.

Drugim riječima, tehnički analitičari ignoriraju pitanje zašto će se cijena kretati prema gore ili prema dolje. Umjesto toga se fokusiraju na jednostavnu izjavu da su se slična kretanja cijena događala i ranije te da su u većini slučajeva izazvala sličan rezultat. Stoga trgovac može pretpostaviti da će se isti rezultat ponoviti i ovoga puta, te investirati u tu pretpostavku.

Dobro investiranje, pogotovo u takvom kratkom vremenskom razdoblju kao što je slučaj sa binarnim opcijama, je doslovce nemoguće bez tehničke analize. Zbog toga svaki novi trgovac mora uložiti mnogo vremena kako bi savladao osnove tehničke analize. Svaka uspješna strategija trgovanja binarnim opcijama mora biti bazirana na tehničkoj analizi.

Zašto fundamentalna analiza ne radi sa binarnim opcijama

Dok fundamentalna analiza može predvidjeti da li će cijena nekog dobra rasti ili padati u razdoblju od sljedećih nekoliko godina, ona ne može predvidjeti da li će cijena ovog trenutka rasti ili padati. Čak i kada ima nove vijesti, fundamentalna analiza ne može predvidjeti koliko će budući rast profita utjecati na rast cijene dionice danas, na primjer.

To znači da Vi kao trgovac binarnim opcijama morate odbaciti sve klasične pretpostavke o trgovanju dionicama preko odbora. Ne možete nikad predvidjeti rast cijena dionica samo zato jer poduzeće ima odlične proizvode i lojalnu bazu potrošača u porastu. Takve stvari neće utjecati na cijenu dionice u vremenskom roku koje je relevantno za binarne opcije.

Kao što možete vidjeti ako pogledate kako se cijene dionica kroz povijest kolebaju, čak će i najbolje dionice imati periode opadanja cijena, a čak i najgore dionice će imati periode kada su im cijene u porastu.Start now

Zaradite novac u tri laka koraka!

Moja metoda ne može se koristiti svugdje. Većina banki i trgovatelja ne zna o čemu se radi. A čak i kad znaju za nju, ne bi ju nikad, ni pod kojim uvjetima, dali običnim ljudima. Zato je važno izabrati pouzdanog licenciranog brokera koji će Vam dopustiti da zaradite novac. Ovo su moja dva omiljena brokera. Registrirajte se kod jednog od njih - ili čak kod oboje. Oba nude besplatne savjete, video tutorijale i osobnog savjetovatelja - potpuno besplatno.

Isprobajte strategiju s demo verzijom:

  Binomo

Tiburo Corporation Ltd
Moderan broker s malim zahtijevanim minimalnim ulogom
Moj brzi savjet: Broker omogućuje neprekidno trgovanje, uključujući i vikend, s trgovanjima za samo 1 dolar
Minimalni depozit: $10
 
 


  Bojan (62.4.57.*) napisao

Kako zaraditi za zivot

Zelio bih da mi pomognete da počenem i ja da zaradjujem bolje i da sredim životno pitanje.. tu sam za svaki savjet..

  Jovo Pupovac (178.221.228.*) napisao

Pocetnik     To bi bio Olymptrade

Malo sam zbunjen oko svega, trebalo bi par saveta za siguran pocetak.

  Tanja (89.111.226.*) napisao

Koji metod    Olimp trade

Nisam shvatila bas najbolje metod na koji se moze dobiti novac.Ako mozete da objasnite kako bi vi krenuli sa ulaganjem koliko da bude ulaganje, koliko da traje jedna oklada, koliko oklada da bude....

  Vaso (159.89.111.*) napisao

Binarne opcije    Zasad nema

Pozdrav Matko.Moze li se trgovati preko pametnog telefona Microsoft?Ili moze samo preko Androida i iOS.

  mladen (24.135.193.*) napisao

    Binomo

iam karticu deviznog racuna,dal mogu nju da koristim

  fuad (77.77.216.*) napisao

pomoc    ne trgujem

postovanje svaka vam cast volio bi da se i ja bavim nekim ovako stvarima al problem su financije za nabavak kom laptopa il mobitela da bi mogao da budem jedan dio tvog posla u bosni je tesko
meni bi trebale financije za pocetak dali tako mozes da pomognes bio bi vam zahvalan
unapred hvala

  seida duvnjak (95.156.153.*) napisao

kako poćeti

meni ništa nije jasno, možete mi korak po korak objasniti šta trebam

  Mira (62.4.55.*) napisao

informacije

Postovani ,mogu li dobiti uputstva za rad?

  dean german (2a02:810d:1c40:208e:f522:6f0:f13) napisao

ulog za uplatu i pomoc

Postovani,
molim vas ,ako bi ikako mogli stupiti u kontakt i malo mi objasniti kako sve to funkcionira i jel pstoji mogucnost uplate novca ,a da netko drugi radi sa mojim novcima.
hvala unaprijed

  Elmina (195.222.39.*) napisao

Može više informacija. L.p

Svi komentari (na novoj stranici)
 
 
 

 Dodajte novi komentar!

Pitajte bilo što ili podijelite svoje iskustvo
Primiti ćete detaljne upute na vaš e-mail.